Морел - сервиз

Ремонт на цифрови фотоапарати

Сервиз ремонт цифрови фотоапарати и обективи Пловдив поправка фото

        Кои са най- често срещаните проблеми с цифровите фотоапарати, който изискват сервизна намеса?
    Не се прибира обектива - обикновено се получава при изпускане на апарата или проникването на песъчинки в него - посещението в сервиз е неизбежно.
    На аналогични причини се дължи и оплакването "Не излиза обектива ".
Подобни поражения се съпътстват с изписване на съобщение за грешка на дисплея като "E18 Lens error" при Canon или "Lens error. Contact a service center" при Nikon
Препоръката ни в тези случай-не се опитвайте да приберете или извадите обектива с ръка - така имате шанс да увеличите пораженията, респективно цената на ремонт. Разумно е да се обърнете към специализиран сервиз за ремонт на фотоапарати.

    В Морел сервиз възстановяваме повредените обективи. Тази форма на ремонт, обикновено не изисква резервни части, което я прави приемлива като цена. Много често фотоапаратите биват заливани с вода или други течности, понякога се изпускат във вода /особено неприятно е ако водата е морска или фотоапарата е залят с Кока Кола/.

  Препоръката на сервизните специалисти в тези случаи е веднага да извадим батерията и картата на апарата, да го подсушим външно, след което да се обърнем към най - близкия сервиз за ремонт на фотоапарати.

  Революцията на цифровата фотография промени изцяло начина по който пазим спомените си. Днес цифровите фотоапарати са изместили практически напълно лентовите апарати, като изборът обхваща пълна гама устройства, от по-леки бюджетни решения до висококачествени модели, които често струват повече от един мощен настолен компютър.

Различните видове цифрови фотоапарати могат да бъдат разпределени в следните категории: компактни (compact), миниатюрни (ultra-compact), с възможност за огромно приближаване (superzoom), любителски (enthusiast) и висококачествени дигитални SLR апарати (DSLR).
Съществуват и дигитални камери, които условно попадат в повече от една от изброените категории.

С особено внимание се ползват апаратите, чийто вариообективи увеличават с повече от 18 пъти и камерите от среден клас.
  Цифровият фотоапарат е естествен спътник през отпуски и ваканции. Никога не забравяйте, че той е чувствителен към вибрации, влага и запрашаване. Той най-добре се чувства в специално подбрана за него чанта. Не го изпускайте! Обикновено това води до проблеми с обектива.
Ако това се случи обърнете се към специализиран сервиз като нашия, където
С удоволствие ще Ви предоставим многогодишния си опит като фирмен сервиз на Canon. Безспорно не са проблем и ремонтите на всички останали марки фотоапарати като : Nikon, Fuji, HP, Casio, Praktika, Sony, Olimpus, фотоапарати Samsung и т.н.

   !! За клиенти от страната:  Бихте могли да ни изпратите повредения фотоапарат за ремонт, моля използвайте услугите на някоя от куриерските фирми като Спиди или Еконт. Не забравяйте заедно с машината да ни изпратите Вашите имена, точен адрес, телефони за връзка и описание на дефекта.

Контактна информация и карта с разположението на Морел сервиз, където с удоволствие ще се заемем с Вашите ремонти може да намерите ТУК

Morel-service

Сервиз за фотоапарати Пловдив фото сервиз Морел техник