Морел - сервиз

Сервиз за ремонт на кафемашини, кафеавтомати и цялата гама битова техника

сервиз за ремонт на кафемашини и кафеавтомати Пловдив

    В Морел сервиз започнахме да се занимаваме с ремонт на кафемашини и кафеавтомати през 1995 година като фирмен сервиз на италянските марки Gaggya и Saeco.
  През годините към тези подържани от нас брандове се прибавиха и всички други разпостранени на нашия пазар като DeLonghi, Dolche Gusto, Briel, Arieli, Crown..
  Какво се не се отразява добре на любимите ни домашни помощници ?
  Като правило липсата на системна поддръжка.
  Нееднократно са ни носили за ремонт кафемашини на повече от петнадесет, дори двадесет години, който никога не са били профилактирани.
Какво трябва да правим за да не посещаваме сервиз много често? Нещата, който трябва да се правят не са сложни и са описани прекрасно в книжките с инструкции, придружаващи кафемашините и кафеавтоматите. Ако изпитвате затруднения, може да се обърните към най-близкия сервиз за съвети и консултация.
  Един от често задаваните въпроси е колко често да промиваме кафемашините и кафеавтоматите си.
Периодичността на тези процедури зависят от твърдостта на водата и интензивността на използване на машините. Например за места с много твърда вода, като тази в Пловдив, и средна интензивност на използване (20-30 кафета на седмица) се препоръчва декалциране на всеки 2-3 месеца. Производителите на Dolche Gusto са по-конкретни. Те препоръчват това да става на всеки 30 литра вода.
Когато говорим за Dolche Gusto и другите кафемашини с капсули, нормално е да споменем, че е желателно те да се ползват с оригинални капсули.

Контактна информация и карта с разположението на Морел сервиз, където с удоволствие ще се заемем с Вашите ремонти може да намерите ТУК

Morel-service

Морел сервиз сервиз кафемашини и кафеавтомати Пловдив техник