Морел - сервиз

Специализиран сервиз за ремонт на микровълнови печки

сервиз за ремонт на микровълнови печки Пловдив битова техника фурни поправка


    Какво бихме могли да Ви предложим относно ремонта на микровълнови печки?
    Едва ли има нещо по добро от изключителния ни опит, натрупан през повече от двадесет и петте години практика като сервиз на микровълнови фурни. Знанията, съчетани с изключителната коректност на нашия инженерен екип, гарантира невероятното качество на ремонтите.

    Въпреки, че от доста време микровълновите печки присъстват на нашия пазар, българските домакини все още не са се научили да ги използват пълноценно. Обикновено те извършват на тях най-елементарни операции - размразяване на някакъв полуфабрикат или претопляне на сготвената вече храна.
  Над осемдесет процента от ремонтите на микровълнови печки са предизвикани от неправилна експлоатация.
  Ако не искате да се срещате често със сервиз никога не трябва да пускате печката празна - дори и за малко.
  Не поставяйте метални предмети в камерите на микровълновите печки. Сервизните техници не препоръчват използването им за приготвяне на пуканки. Поради ниското водно съдържание на вода в царевичните зърна режима на работа на печката е близък до най-тежкия и опасен режим - работа с празна камера, което рано или късно води до повреда на магнетрона. Всъщност на микровълновата печка могат да се приготвят много и разнообразни ястия, а високата скорост на готвене въобще не "краде"от вкусовите им качества. Това пести и усилия,и време. Ястията, приготвени в това чудо на техниката, запазват в много висока степен витамините и минералните вещества на продуктите, храната изглежда свежа и привлекателна, а вкусовата гама е изключително богата на оттенъци.
  Ако имате проблеми с Вашата микровълнова печка обърнете се към специализиран сервиз за ремонт на микровълнови фурни като Морел сервиз. Нашите специалисти разполагат с над двадесет годишен опит в поправката на микровълнови печки. Ремонтираме както масовите изделия на Samsung, Lg, Philips, De'longhi, Тека, така и по бутиковите реализации.


Контактна информация и карта с разположението на Морел сервиз, където с удоволствие ще се заемем с Вашите ремонти може да намерите ТУК

Morel-service

Сервиз за ремонт микровълнови печки фурни Морел сервиз Пловдив техник