Морел - сервиз

Телевизионен сервиз

Ремонт на LCD телевизори и телевизори с кинескопи

Сервиз ремонт LCD LED телевизори Пловдив lcd телевизионен сервиз

        Уважаеми клиенти, с удоволствие ще Ви предоставим натрупания тридесет годишен опит за сервиза и ремонта на телевизори и монитори.
  Може да разчитате на нас като на телевизионен сервиз, както за ремонт на LCD телевизори и монитори, така и за поправка на по-старите реализации телевизионна техника.
  В качеството си на изключителен представител на Пан сервиз /Pan service/ Морел сервиз е официален сервиз на Samsung. От 1992-ра година работим с Gold Star или LG. От по-скоро са контактите ни с Philips. Отношенията ни с най-популярните производители на телевизори на пазара ни дават възможност не само за работа с фирмена документация, но и за сервиз с оригинални части.
  Безспорно може да разчитате на нас и при ремонта на всички други марки телевизори като Sony, Toshiba, Telephunken, Neo, Crown, Vestel, Finlux и т.н..

Кой са най-често срещаните повреди при актуалните в момента LCD телевизори?
    Няма картина - ако освен изображение телевизорът няма и каквато и да било индикация става дума за проблем в захранващия блок на Вашето led LCD.
Обикновено е следствие от токови удари или остарели електронни компоненти в този модул.
    Ако телевизорът Ви има индикация, но няма картина много вероятно е да имате проблем с дисплея /панела/ или управляващата електроника. При подобна симптоматика е препоръчително да се обърнете към телевизионен сервиз какъвто е нашия.
  Друг голям клас повреди касаят дефекти в изображението
Много често проблемът е предизвикан от дефект в подсветката / backlight / на панела. Подсветката, като всички други компоненти има определен ресурс, който след време се изчерпва. Имаме натрупан невероятна рутина при ремонта на LCD телевизори с подобни проблеми.
    Ето снимка на панел на LCD телевизор пострадал от прекалени грижи. Корозията и късото съединение, която виждате по електронната платка са предизвикана от миещия препарат с който е бил почистен дисплея на телевизора.. LCD Телевизионен сервиз Пловдив - ремонт и сервиз на LCD ... следва продължение

Контактна информация и карта с разположението на Морел сервиз, където с удоволствие ще се заемем с Вашите телевизионни ремонти може да намерите ТУК

Morel-service

радио телевизионен сервиз Пловдив сервиз Морел телевизионен техник